Longfor Dongwu Paradise Walk

Jiangsu, China

Client Name: LongFor Group

Service Scope: Interior Design

Project Location: Suzhou, Jiangsu

Project Area: 104,574.91㎡

Completion Time: 2021.09

Fine living, stylish destination

Longfor Suzhou Dongwu Paradise Walk is located in the core area of Wuzhong district, the south of Suzhou.

It fills the gap of the high-quality business district of Wuzhong as “the southern chic exquisite living spot”.

It aims to shape a harmonious blend of life and business, and structure a life center that creates value for the city.

It focuses on building a one-stop family growth center for surrounding families as a regional benchmark that leads the trend.

The project sets the concepts of novelty, companionship and spiritual home as design orientations to fulfill the all-around needs of panoramic customers.

The overall planning concept of the project is “awake the good time”. It strives to create a joyful city gathering place by taking the factors of “garden city”, “business transformation”, “emerging business district” and “family-guest group” into consideration.